De bestelling van mijn auto is geweigerd. Hoe kan dat en wat houdt dat in?

Bij iedere bestelling van een mijndomeinauto wordt door middel van een check gekeken naar het kredietrisico aan de hand van (negatieve) betalingservaringen van de afgelopen jaren. Mijndomeinauto vraagt hiervoor bij Experian om informatie over het te verwachten betaalgedrag op basis van de door jou verstrekte persoons- en adresgegevens. Experian is een organisatie die faillissementen en betalingsinformatie verzamelt, maar uit privacy overwegingen krijgt mijndomeinauto geen inhoudelijke informatie met betrekking tot de afwijzing. Jij hebt wel recht op deze informatie.

Wil je inzage in jouw gegevens of ben je van mening dat de informatie incorrect is, stuur dan een brief met een verzoek tot inzage in jouw gegevens samen met een kopie van je legitimatiebewijs aan:
Experian Nederland B.V.
Postbus 16604
2500 BP Den Haag

Vermeld in deze brief je voorletters, achternaam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum. Voor meer informatie verwijzen wij je naar Experian BV, te bereiken via het telefoonnummer: 0900-39737426 (45 cent per minuut).

Naar het FAQ overzicht

 

Administratieve vragen

Ben je geholpen met dit antwoord?

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.