Het delen van je prive lease auto

De manier waarop de mensheid reist is constant aan het veranderen. Eerst de benenwagen, paard en wagen, fiets en daarna natuurlijk de auto. In Nederland is autorijden heel gewoon geworden. Zodra je achttien werd haalde je je rijbewijs en kocht je je eerste auto. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Het autorijden is constant aan het veranderen. Prive lease is hier een heel goed voorbeeld van.

Stilstaande auto

Maar ook prive lease is aan verandering onderhevig. De volgende stap in het prive leasen van een auto is het daarnaast ook delen van je auto. De gemiddelde auto in Nederland staat per dag maar liefst 23 uur stil. Als je erover nadenkt is dat eigenlijk heel erg zonde. MijndomeinAuto is constant op zoek naar slimmere en makkelijkere manieren om je auto te gebruiken. Het delen van je auto is daar de volgende stap in.

Interesse?

Wanneer jouw Mijndomein prive lease auto veel stil staat, wanneer je het milieu een handje wilt helpen of wanneer je een deel van je maandtarief terug wilt verdienen kun je jouw prive lease auto gaan delen met anderen. Het is nu mogelijk om je auto via het platform van Mywheels je prive lease auto aan te bieden.

Op de website van Mywheels lees je meer over het delen van je Mijndomein prive lease auto en de voordelen!