Het delen van je prive lease auto

De manier waarop de mensheid reist is constant aan het veranderen. Eerst de benenwagen, paard en wagen, fiets en daarna natuurlijk de auto. In Nederland is autorijden heel gewoon geworden. Zodra je achttien werd haalde je je rijbewijs en kocht je je eerste auto. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Het autorijden is constant aan het veranderen. Prive lease is hier een heel goed voorbeeld van.

Stilstaande auto

Maar ook prive lease is aan verandering onderhevig. De volgende stap in het prive leasen van een auto is het daarnaast ook delen van je auto. De gemiddelde auto in Nederland staat per dag maar liefst 23 uur stil. Als je erover nadenkt is dat eigenlijk heel erg zonde. MijndomeinAuto is constant op zoek naar slimmere en makkelijkere manieren om je auto te gebruiken. Het delen van je auto is daar de volgende stap in.

Samen een auto

In samenwerking met onze deelpartner maakt MijndomeinAuto het mogelijk om je prive lease auto te delen met je vrienden, famillie, kennissen, buren of collega’s. Op deze manier wordt het mogelijk om samen de kosten van de auto te delen.

Via het platform van onze deelpartner kun je samen met je deelgenoten een schema opstellen voor wie de auto op welk tijdstip nodig heeft. Heb je volgende week een belangrijke afspraak? Reserveer van te voren alvast de periode waarin je de auto nodig hebt via de app en je hebt de beschikking over de auto wanneer je deze nodig hebt.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het rijden met een prive lease deelauto en wil je profiteren van het delen van de kosten? Neem dan een kijkje op de prive lease deelauto website.