Korting op je leasecontract met bestickering

Bij Mijndomein kun je kiezen voor een private lease auto met bestickering en daarmee kun je wel € 40,- per maand besparen op je leasecontract.

Hoe ziet bestickering van een lease auto eruit?

Je kunt kiezen voor bestickering van je lease auto bij iedere auto die Mijndomein aanbiedt.

Kleuropties en positie van de stickers

De kleuropties van de stickers zijn paars, wit, rood, groen en zwart. Deze opties zijn natuurlijk niet beschikbaar als de auto hetzelfde kleur heeft. De stickers zijn zichtbaar op zijkant, bovenkant en achterkant van de auto. 

 

Auto met bestickering ontstond als “rijdende abri”

Het idee van autobestickering was bij Mijndomein de aanleiding voor private lease. Dat gebeurde in 2010 tijdens een brainstorm over een reclamecampagne. Mijndomein wilde meer naamsbekendheid genereren voor haar snelgroeiende activiteiten op het gebied van domeinnamen en webhosting.

De kosten voor adverteren op een abri in bijvoorbeeld bushokjes bleken erg hoog. “Daar kun je een auto voor laten rijden”. Daarnaast is het bereik van zo’n rijdende abri in vergelijking met een gewone abri vele malen groter. Zo ontstond het idee van gesponsorde lease auto’s die inmiddels door heel Nederland rijden.

 

Kies voor korting op je leasecontract

Ga jij voor een private lease auto met bestickering? Geef dit dan aan bij je offerte aanvraag of bestelling. Lees voor meer korting ook eens hoe het zit met autodelen.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem