Ford privé lease

Ford privé lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je als particulier 2 jaar voor een vast bedrag per maand in een splinternieuwe Ford rijdt! Kies je voor de luxe Ford Fiesta? Deze auto is luxe uitgerust en heeft een navigatiesysteem + SYNC smartphone koppeling. 

Ford Fiesta private lease

 

De Ford Fiesta is onder andere voorzien van:

  • 5 deuren met centrale deurvergrendeling
  • Airco en airbags
  • Elektrische ramen
  • Radio/CD/MP3-speler

Bekijk de uitgebreide specificaties van de modellen van Ford in de showroom.

Kosten Ford Fiesta privé lease

Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe Ford en heb je 100% zekerheid over je autokosten. Geen zorgen over reparatie- en onderhoudskosten, de verzekeringspremie, APK-keuring of inruilwaarde. Alleen de brandstof en eventueel een eigen risico bij schade aan je Ford privé lease auto betaal je nog zelf.

Waarom privé lease bij MijndomeinAuto?

Ford lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je kiest voor een vorm van huren van een privé lease auto. Jouw leasecontract heeft een looptijd van twee jaar en een verwacht aantal kilometers per jaar. MijndomeinAuto is de meest transparante privé lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Jouw privé lease contract heeft maar 10 duidelijke afspraken. MijndomeinAuto behoudt het eigendom van de Ford lease auto en jij rijdt heerlijk 2 jaar zorgeloos in een nieuwe auto.

Interesse in het leasen van de Ford Fiesta via MijndomeinAuto?

Bekijk onze showroom en vind de privé lease Ford die het beste bij jou past.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem