Kia lease

Op dit moment hebben wij geen auto’s van KIA in onze showroom. Bekijk onze modellen.

KIA private lease bij mijndomeinauto houdt in dat je als particulier 2 jaar voor een vast bedrag per maand in een splinternieuwe KIA Picanto rijdt! De verrassend ruime KIA Picanto combineert een opmerkelijk design en veel comfort met ergonomische kenmerken. Kleine details zorgen voor een grote rijervaring. Deze krachtige en toch zuinige KIA Picanto lease je voor een aantrekkelijke prijs.

De KIA Picanto private lease is inclusief:
• 5 deuren
• Airco en airbags
• Elektrische ramen
• Radio/cd speler met USB en AUX aansluiting
• Start-stop systeem
• Zuinige benzine motor

Kosten private lease KIA Picanto

Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe KIA Picanto en heb je 100% zekerheid over je autokosten. Geen zorgen over reparatie- en onderhoudskosten, de verzekeringspremie, APK-keuring of inruilwaarde. Alleen de brandstof en eventueel een eigen risico bij schade aan je KIA Picanto prive lease auto betaal je nog zelf.

Waarom private lease bij mijndomeinauto?

KIA lease bij mijndomeinauto houdt in dat je kiest voor een vorm van huren van een privé lease auto. Jouw leasecontract heeft een looptijd van twee jaar en een verwacht aantal kilometers per jaar. Mijndomeinauto is de meest transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Jouw private lease contract heeft maar 10 duidelijke afspraken. Mijndomeinauto behoudt het eigendom van de KIA lease auto en jij rijdt heerlijk 2 jaar zorgeloos in een nieuwe auto.

Een andere auto leasen via mijndomeinauto?

Bekijk de verschillende modellen in onze showroom.