Marco van Maurik

  • Op vrijdag 20 september 2013
Marco van Maurik

"Ik heb berekend dat ik via mijndomeinauto het goedkoopst private lease. Ik rijd zuinig en voor een vast bedrag per maand. Nu weet ik exact waar ik aan toe ben en dat vind ik prettig!

Eigenlijk was ik op zoek naar een jonge occasion, maar die bleek te duur om aan te schaffen. Een oude auto wil ik niet want dan rijd je de rommel van een ander met onvermijdelijk vervelende verrassingen in je portemonnee tot gevolg. Prive lease is het beste alternatief!"

Savannah van Os

  • Op vrijdag 20 september 2013
Savannah van Os

"Mijn vorige auto kwam niet meer door de APK. Bij de garage vertelden ze me dat ik een forse reparatie van 650,- euro moest betalen. Goedkoop bleek ineens duur.

Ik had geen zin meer in dergelijke verrassingen en heb verschillende aanbieders van prive lease goed bekeken. De voorwaarden van mijndomeinauto bleken uiteindelijk de beste. Die stickers stoor ik me niet aan. Ik rij een nieuwe auto zonder zorgen!"

Pieter Borg

  • Op vrijdag 20 september 2013
Pieter Borg

"In vergelijking met andere aanbieders biedt mijndomeinauto ons de meest heldere private lease afspraken. Bovendien kunnen ze snel leveren.

Prive lease via mijndomeinauto is vooral makkelijk. Je hoeft geen groot aankoopbedrag neer te tellen en je rijdt toch lekker een nieuwe auto."

Cor Berghout

  • Op woensdag 18 september 2013
Cor Berghout

"De kosten van je private lease auto zijn van tevoren bekend en je hebt er geen omkijken naar. Ik heb de laatste jaren altijd een lease-auto gehad en na mijn pensioen wilde ik graag een nieuwe auto blijven rijden, maar er geen geld in stoppen.

In tegenstelling tot bij andere aanbieders hoef je bij mijndomeinauto geen hele grote vooruitbetaling te doen. Bovendien is het snel geregeld en vind ik de korte looptijd van het private lease contract plezierig."

 

Ben je overtuigd van de voordelen van private lease?

Bezoek onze showroom en kies de private lease auto die het beste bij jou past.