Mijndomeinauto.nl scoort na 325 beoordelingen een 8.6!

8.6 Wij zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan onze klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor onszelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En wij kunnen leren van jouw feedback. Hieronder de 10 meest recente beoordelingen.

Recente beoordelingen (10)


10

Taxibedrijf L.V.F Siegers (Vlaardingen)

2017-01-13 01:43:59

Positief:
Nu al weer meer als 3 jaar klant en nog steeds met alle tevredenheid .. met vragen en/of problemen wordt je op een vriendelijke en vakkundige manier geholpen .. top hoor

Verbeterpunt:
Geen verbeterpunten

Aanbeveling: Ja


10

Helmi (Den Haag)

2017-01-10 15:07:19

Positief:
Heel goed en ook heel vriendelijk. Er wordt constructief gedacht en gereageerd en waar nodig ruggenspraak gepleegd. Als je dezelfde dame aan de lijn krijgt weet ze ook nog dat ze je eerder gesproken heeft! Waar vindt je dat nog, zeg nou zelf... Ik ben dus heel blij en tevreden. vr grt Helmi Muhs

Verbeterpunt:
Lekker doorgaan zo!

Aanbeveling: Ja


9

Elle (Oosterhout NB)

2017-01-04 19:30:41

Positief:
Bied persoonlijke oplossingen per klant en je word snel en goed geholpen. Dit jaar ga ik voor mijn derde lease auto

Aanbeveling: Ja


10

Frans Leushuis (Loosdrecht)

2016-12-28 20:46:49

Positief:
Servicegericht en wanneer nodig denkt mijn out of the box hierbij kijkt men naast het bedrijfsbelang ook naar het klantbelang Mijn bijzondere tevredenheid gaat uit naar de heer Ben van Leeuwen. Volgend jaar, 2017 ga ik voor mijn 4e auto op rij

Verbeterpunt:
Opties om ook uit extra luxe uitvoering te kunnen kiezen. Het verschil in aanschafprijs tussen het geboden model en de iets luxere is bij de dealer zo goed als te verwaarlozen

Aanbeveling: Ja


10

Sergiu (Amsterdam)

2016-11-26 18:29:29

Positief:
Ik ben heel tevreden met mijndomainauto! De behandeling van mijn zaak was heel vriendelijk, efficiënt en snel! Top Service net als de auto! Jammer dat er zijn geen meer bedrijven in NL als jullie…………. ;-( Het is goed te weten dat ik ben in goede en betrouwbare handen. Veel Dank! SF - Amsterdam

Aanbeveling: Ja


10

Array

2016-10-18 19:06:39

Positief:
Besteld een Peugeot 2008 tot op heden een uitest prettige communicatie met 1 en de zelfde medewerkster Leila.

Aanbeveling: Ja


10

Caroline (Huizen)

2016-10-07 19:09:23

Positief:
Top team

Aanbeveling: Ja


10

Avelon (Almere)

2016-09-19 22:21:59

Positief:
Erg vriendelijk en denken met je mee. Er wordt ook snel gereageerd op mails

Verbeterpunt:
De man die opnam omdat de andere lijnen bezet waren deed erg wazig en gaf het gevoel dat hij er zelf erg weinig van begreep van wat hij aan het doen was.

Aanbeveling: Ja


9

Array

2016-08-27 10:40:39

Positief:
Gisteren mijn peugeot 108 opgehaald ben er heel blij mee meteen arco uit geprobeerd met 30 graden. ben heel goed geholpen van het begin tot het ophalen van de auto. een dikke 10.

Verbeterpunt:
Geen

Aanbeveling: Ja


10

Maarten (Kaatsheuvel)

2016-08-13 18:05:28

Positief:
Vriendelijke, hulpzaam, geduldig en begripvol

Verbeterpunt:
Kan er zo geen bedenken

Aanbeveling: Ja


Bekijk alle beoordelingen