Mijndomeinauto.nl scoort na 334 beoordelingen een 9.4!

9.4 Wij zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan onze klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor onszelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En wij kunnen leren van jouw feedback. Hieronder de 10 meest recente beoordelingen.

Recente beoordelingen (10)


10

André Luisterburg (OSSENDRECHT)

2017-09-06 19:07:40

Positief:
Als u opzoek bent naar een private lease auto dan zijn er volop aanbieders. Pas altijd wel goed op! Het is het een kwestie van alle regeltjes, uitzonderingen, kleine lettertjes etc begrijpen. Je snijdt jezelf gemakkelijk in de vingers omdat vergelijken tussen alle aanbieders knap ingewikkeld kan zijn. Bij mijndomeinauto.nl is dit niet nodig. Alle voorwaarden zijn eenvoudig te begrijpen en terug te vinden op hun website. Geen rare verrassingen tijdens of achteraf. Let op! mijndomeinauto.nl is een uitzondering wat betreft het registreren van een krediet bij het bkr. Er is wel een toetsing maar GEEN registratie. Heel belangrijk mocht u van plan zijn om een hypotheek af te sluiten of aan te willen passen. Of, indien u, net als ik, gewoon geen registratie wenst. De lease kosten per maand zijn scherp. Er lijken goedkopere opties te zijn, maar daar zit exact het gevaar. Als u alle bijkomstige kosten gaat tellen, dan bent u elders altijd duurder uit. Altijd? Ik heb mijn huiswerk goed gedaan en mijn antwoord is ja. Daarbij komt dat mijndomeinauto.nl functioneert als een goed geoliede machine. U heeft nagenoeg altijd een vast contactpersoon die u vriendelijk en snel te woord staat. Men denkt mee aan het oplossen van eventueel ontstane problemen en ze beantwoorden vragen snel en correct. Onze derde auto bij mijndomeinauto.nl staat inmiddels in bestelling. Vanaf Noverber rijden wij weer zorgeloos 2 jaar in een splinternieuwe Renault Captur. Ik raad het u ook aan!

Verbeterpunt:
Kleurkeuze zou iets uitgebreider mogen. Het beëindigen van het contract bij het onverhoopt en buiten eigen schuld wegvallen van inkomsten zou wat voordeliger mogen.

Aanbeveling: Ja


10

Maarten (Kaatsheuvel)

2017-08-29 16:09:34

Positief:
Hulpzaam, mooie auto's, goed personeel, snel

Verbeterpunt:
Geen

Aanbeveling: Ja


10

Frans (Loosdrecht)

2017-08-16 14:20:21

Positief:
Denken met je mee kijken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Goede bereikbaarheid van klantenservice en salesteam. Ruimte voor persoonlijke benadering. Staan goed in de markt qua product en prijs.

Verbeterpunt:
Showmodel zoals geleverd wordt bij merkdealer.

Aanbeveling: Ja


9

Frank (Utrecht)

2017-08-03 20:29:31

Positief:
Vriendelijk, behulpzaam, geduldig. Echt een warm bad ten opzichte van de andere providers die ik eerder had.

Aanbeveling: Ja


9

Richard (Almelo)

2017-07-25 14:01:50

Positief:
Zijn begripvol er is altijd een oplossing te vinden. kan niet wachten om volgende maand voor de 2x een auto te leasen

Aanbeveling: Ja


9

Shakita (Rotterdam)

2017-07-18 14:15:53

Positief:
Klantvriendelijk, Geduldig, Begripvol, Servicegericht

Verbeterpunt:
Geen

Aanbeveling: Ja


9

Marcel (Bd)

2017-04-03 17:56:04

Positief:
We zijn bijna toe aan onze tweede Mijndomeinauto en zijn hierover zeer tevreden. De medewerkers doen hun best om aan wensen te voldoen (Prisclla maakt er echt een sport van), top! Ga zo door.

Verbeterpunt:
Misschien wat meer opties op de auto om uit te kiezen (?)

Aanbeveling: Ja


10

Carmen (Heerhugowaard)

2017-03-20 21:14:12

Positief:
Mail- of telefonisch contact gaat snel en wordt keurig afgehandeld. Auto's omruilen gaat prima, zonder gedoe. Inmiddels rijd ik mijn derde gebruikte auto en nog steeds dik tevreden over alle punten. Vooral de mogelijkheid van occasions met kortere looptijd vind ik voor mijn persoonlijke situatie perfect.

Verbeterpunt:
Tot nu toe geen verbeterpunten, alles verloopt steeds prima.

Aanbeveling: Ja


5

HJJG

2017-02-18 09:36:08

Positief:
Hebben mij slecht behandeld ben niet blij dat ze mij dat aan gedaan hebben had gevraagt om dat in tien keer te betalen maar wat doen ze alles over hevelen naar incaso nu ben ik nog meer geld kwijt als ik dat geweten had dan had ik de auto kunnen blijven rijden tot mei daarom vind ik dat het oplichters zijn wand ik had gevraag om die duizend euro in 7 maanden te betalen dat was goed maar toen wist ik nog niet dat ik nog een bedrag van 1523.36 euro moest betalen en dat kon ik niet in 7 maanden wel in tien keer van 150 euro per maand en dat ging niet moest dat in 7 keer betalen en dat kon ik niet op brengen.

Verbeterpunt:
Ze moeten gewoon eerlijk blijven dan had ik ook geen probleem gehad . Nu zit ik in een heel groot probleem dank door de firma.

Aanbeveling: Nvt


10

Taxibedrijf L.V.F Siegers (Vlaardingen)

2017-01-13 01:43:59

Positief:
Nu al weer meer als 3 jaar klant en nog steeds met alle tevredenheid .. met vragen en/of problemen wordt je op een vriendelijke en vakkundige manier geholpen .. top hoor

Verbeterpunt:
Geen verbeterpunten

Aanbeveling: Ja


Bekijk alle beoordelingen