Mijndomeinauto.nl scoort na 321 beoordelingen een 8.4!

8.4 Wij zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan onze klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor onszelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En wij kunnen leren van jouw feedback. Hieronder de 10 meest recente beoordelingen.

Recente beoordelingen (10)


10

Sergiu (Amsterdam)

2016-11-26 18:29:29

Positief:
Ik ben heel tevreden met mijndomainauto! De behandeling van mijn zaak was heel vriendelijk, efficiënt en snel! Top Service net als de auto! Jammer dat er zijn geen meer bedrijven in NL als jullie…………. ;-( Het is goed te weten dat ik ben in goede en betrouwbare handen. Veel Dank! SF - Amsterdam

Aanbeveling: Ja


10

Array

2016-10-18 19:06:39

Positief:
Besteld een Peugeot 2008 tot op heden een uitest prettige communicatie met 1 en de zelfde medewerkster Leila.

Aanbeveling: Ja


10

Caroline (Huizen)

2016-10-07 19:09:23

Positief:
Top team

Aanbeveling: Ja


10

Avelon (Almere)

2016-09-19 22:21:59

Positief:
Erg vriendelijk en denken met je mee. Er wordt ook snel gereageerd op mails

Verbeterpunt:
De man die opnam omdat de andere lijnen bezet waren deed erg wazig en gaf het gevoel dat hij er zelf erg weinig van begreep van wat hij aan het doen was.

Aanbeveling: Ja


9

Array

2016-08-27 10:40:39

Positief:
Gisteren mijn peugeot 108 opgehaald ben er heel blij mee meteen arco uit geprobeerd met 30 graden. ben heel goed geholpen van het begin tot het ophalen van de auto. een dikke 10.

Verbeterpunt:
Geen

Aanbeveling: Ja


10

Maarten (Kaatsheuvel)

2016-08-13 18:05:28

Positief:
Vriendelijke, hulpzaam, geduldig en begripvol

Verbeterpunt:
Kan er zo geen bedenken

Aanbeveling: Ja


10

Nic (Rotterdam)

2016-07-22 17:36:25

Positief:
Super vriendelijk en behulpzaam

Aanbeveling: Ja


10

Bastiaan Moment voor jezelf... & Massage aan het strand! (Sommelsdijk-Middelharnis (Z-H) 0683949517)

2016-07-15 22:11:46

Positief:
5 sterren dus! Wij maken met veel plezier en gemak gebruik van een Renault Captur via Mijn Domein Auto... Hoe ideaal als er daadwerkelijk iets aan de hand is, dat ik even kan bellen en het bij mijn dichtbijzijnde dealer in orde gemaakt kan en mag worden! Erg content dus!

Verbeterpunt:
Ik vind het juist zo prettig dat deze tak van Mijn Domein wél telefonisch bereikbaar is. Ik zou dat ook fijn vinden als de web domein afdeling ook telefonisch bereikbaar zou zijn. Maar ik moet zeggen als er iets is wordt er snel via de mail gereageerd...

Aanbeveling: Ja


9

Will (Nijmegen)

2016-07-13 13:02:32

Positief:
Klantvriendelijk en goede service

Verbeterpunt:
Een eigen showroom waar de auto,s bekeken kunnen worden.

Aanbeveling: Ja


10

Kees (Tilburg)

2016-06-18 12:38:22

Positief:
Niets dan lof over Mijndomeinauto. Afwikkeling van bestellen en levering van de nieuwe auto, helemaal top. De leaseprijzen zijn misschien wel de laagste van Nederland, ik heb niets goedkoper kunnen ontdekken.

Verbeterpunt:
Aangeven via nieuwsbrieven wanneer er nieuwe auto's/modellen in de lease komen. En worden nieuwe uitvoeringen wel beschikbaar, zoals de nieuwe Renault Megane en Opel Mokka. Het zou jammer zijn om na een bestelling een nieuw model te ontdekken.

Aanbeveling: Ja


Bekijk alle beoordelingen