Mijndomeinauto.nl scoort na 342 beoordelingen een 9.1!

9.1 Wij zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan onze klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor onszelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En wij kunnen leren van jouw feedback. Hieronder de 10 meest recente beoordelingen.

Recente beoordelingen (10)


10

Jan Pieter (Den Haag)

2018-04-18 19:53:19

Positief:
Goede service

Verbeterpunt:
Automaat auto's aanbieden

Aanbeveling: Ja


10

Anita (Rotterdam)

2018-04-07 18:02:28

Positief:
Heb een auto bij ze besteld, maar na een paar dagen wilde ik toch wat anders en zonder problemen hebben ze dat ook opgelost. Ik heb geen moeite voor moeten doen. Nu wachten op de nieuwe auto

Verbeterpunt:
Geen

Aanbeveling: Ja


10

Lidwien (Almere)

2018-03-21 14:04:47

Positief:
Ik heb al diverse MijnDomein-auto's mogen rijden en ben supertevreden. Indien er iets is wordt dat snel en accuraat opgelost.

Aanbeveling: Ja


1

Array (Amsterdam)

2018-03-14 02:15:01

Positief:
Wanneer je gaat leasen. Zijn ze super behulpzaam. Wanneer je zelf een klacht hebt wordt het niet behandeld.

Verbeterpunt:
Administratie kan veel beter

Aanbeveling: Nvt


10

David (Kerkrade)

2018-02-23 11:51:50

Positief:
Toen wij begonnen met mijndomein, hebben we eerst de kat uit de boom gekeken. Toen hebben wij besloten om het toch eens te proberen, veel problemen gehad met eigen auto en dat waren we zat. Uiteindelijk!!! Toen alles werd goedgekeurd hebben we onze prachtige!!! Fiat 500 twin air turbo in ontvangst mogen nemen. Nu zijn we en jaar verder, en hebben wij een gezinsuitbreiding en toen!! Werd de Fiat te klein. Voor een klein bedrag van 250 euro mochten we tussentijds wisselen, en hebben we nu gekozen voor de prachtige!!! Renault Captur en over 14 dagen mogen we hem al gaan halen. Wil je een betrouwbare Lease maatschappij dan zeker leasen bij hun. Onderhoud reparatie alles is geregeld je kan met een gerust hart op weg 24/7 pech hulp waar je ook uithangt. Team Mijndomein ga zo door

Verbeterpunt:
Verbeter punten niet echt wel wat tips!!! Meer keuzes in kleuren van de wagens. Verder is alles toppie!!!!

Aanbeveling: Ja


10

Klaas Vaatstra (Nij Beets)

2017-11-09 22:02:42

Positief:
Transparant, klantvriendelijk, begrijpelijk en overzichtelijk lease-contract, goede adviezen. Wij waren in het begin nieuwsgierig maar terughoudend. En inmiddels na een eerste ervaring overtuigd. Als dit start de basis is voor de komende jaren dan teken ik graag bij. Meer dan ik had verwacht en gevraagd. Ook het bedrijf Engelsma en Wijnia in Leeuwarden die de Nissan Leaf heeft geleverd verdient een pluim. En de leverancier van de laadpas en het oplaadstation, EV company, eveneens aan te raden. Hebben verstand van zaken en zoeken de beste oplossing voor een eerlijke prijs.

Verbeterpunt:
Groter aanbod EV auto's. Hoewel de Nissan Leaf een super aanbod is. We zijn zeer content met de auto en de prijs.

Aanbeveling: Ja


10

Nico (Katwijk)

2017-10-23 16:02:49

Positief:
Mijn eerste ervaring met een private lease mij. Nu na twee jaar zeer tevreden over de telefonische contacten bij vragen van mijn kant. Service beurten en schadeafhandeling verlopen zeer klantvriendelijk en naar volle tevredenheid.

Verbeterpunt:
Geen

Aanbeveling: Ja


10

Ser (Geldrop)

2017-10-02 00:12:30

Positief:
De support en feedback die wij van dit bedrijf mochten ontvangen kan ik bij een ieder aanbevelen

Verbeterpunt:
Nvt

Aanbeveling: Ja


10

André Luisterburg (OSSENDRECHT)

2017-09-06 19:07:40

Positief:
Als u opzoek bent naar een private lease auto dan zijn er volop aanbieders. Pas altijd wel goed op! Het is het een kwestie van alle regeltjes, uitzonderingen, kleine lettertjes etc begrijpen. Je snijdt jezelf gemakkelijk in de vingers omdat vergelijken tussen alle aanbieders knap ingewikkeld kan zijn. Bij mijndomeinauto.nl is dit niet nodig. Alle voorwaarden zijn eenvoudig te begrijpen en terug te vinden op hun website. Geen rare verrassingen tijdens of achteraf. Let op! mijndomeinauto.nl is een uitzondering wat betreft het registreren van een krediet bij het bkr. Er is wel een toetsing maar GEEN registratie. Heel belangrijk mocht u van plan zijn om een hypotheek af te sluiten of aan te willen passen. Of, indien u, net als ik, gewoon geen registratie wenst. De lease kosten per maand zijn scherp. Er lijken goedkopere opties te zijn, maar daar zit exact het gevaar. Als u alle bijkomstige kosten gaat tellen, dan bent u elders altijd duurder uit. Altijd? Ik heb mijn huiswerk goed gedaan en mijn antwoord is ja. Daarbij komt dat mijndomeinauto.nl functioneert als een goed geoliede machine. U heeft nagenoeg altijd een vast contactpersoon die u vriendelijk en snel te woord staat. Men denkt mee aan het oplossen van eventueel ontstane problemen en ze beantwoorden vragen snel en correct. Onze derde auto bij mijndomeinauto.nl staat inmiddels in bestelling. Vanaf Noverber rijden wij weer zorgeloos 2 jaar in een splinternieuwe Renault Captur. Ik raad het u ook aan!

Verbeterpunt:
Kleurkeuze zou iets uitgebreider mogen. Het beëindigen van het contract bij het onverhoopt en buiten eigen schuld wegvallen van inkomsten zou wat voordeliger mogen.

Aanbeveling: Ja


10

Maarten (Kaatsheuvel)

2017-08-29 16:09:34

Positief:
Hulpzaam, mooie auto's, goed personeel, snel

Verbeterpunt:
Geen

Aanbeveling: Ja


Bekijk alle beoordelingen