Mijndomeinauto.nl scoort na 351 beoordelingen een 7.8!

7.8 Wij zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan onze klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor onszelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En wij kunnen leren van jouw feedback. Hieronder de 10 meest recente beoordelingen.

Recente beoordelingen (10)


8

Ac (Amsterdam)

2018-12-08 21:24:54

Positief:
Vriendelijke en goeie service! Vragen worden snel en goed beantwoord. Nu nog even wachten op de auto... Helaas duurt dat wel nog een beetje lang. Kan zomaar nog 4 weken duren. Volgens mij ligt dit niet aan mijndomein.

Verbeterpunt:
Meer kleuren keuzes zou wel gewaardeerd worden.

Aanbeveling: Ja


8

Nathalie (Amsterdam)

2018-11-16 17:38:38

Positief:
Vriendelijke medewerkers die je netjes te woord staan. Wij hebben drie jaar een leaseauto gehad en geen noemenswaardige vervelende dingen gehad met mijndomeinauto.

Verbeterpunt:
Communicatie met de schade-afhandelaar (UAS) kan beter. Een vaste contactpersoon toegewezen krijgen om de belangen van de klant te behartigen, zou kunnen helpen.

Aanbeveling: Ja


10

Hugo C. (Leiden)

2018-09-16 14:05:43

Positief:
Vriendelijk personeel dat meedenkt met klant en weet waar ze over praten.

Verbeterpunt:
Geen klachten en/of negatieve ervaringen.

Aanbeveling: Ja


2

ACRAM.NL (Rijswijk)

2018-08-13 16:15:01

Positief:
Geen

Verbeterpunt:
Screen eerst eens je informatiebronnen.Communiceer je met computer met dit bedrijf ene vicky.

Aanbeveling: Nvt


1

Bart (Assen)

2018-07-27 19:15:01

Verbeterpunt:
Werkt voor een kredietcheck samen met crimineel bedrijf Experian, een bedrijf dat zeer onzorgvuldig en illegaal inkomen en uitgave data uitruilt en verhandeld zonder toestemming van de betrokkene. Een kredietscore is ook een persoonsgegeven. Schendt hiermee de AVG wet. Zie ook: https://www.groene.nl/artikel/u-staat-op-een-zwarte-lijst

Aanbeveling: Nvt


9

Sally (Krimpen aan den IJssel)

2018-06-15 16:34:17

Positief:
Goede service, super aardig.

Aanbeveling: Ja


10

Khatib (Hoofddorp)

2018-06-11 16:02:37

Positief:
Ik ben super tevreden met mijn domein, alle medewerkers zijn super service is super .

Aanbeveling: Ja


10

Aglobis B.V. (Rotterdam)

2018-05-18 16:08:12

Positief:
Professionele, vriendelijke en positieve medewerkers.

Aanbeveling: Ja


10

Hans-Jorg van Broekhoven (Bergen op Zoom)

2018-05-10 14:13:46

Positief:
Snelle service, best flexibel en redelijke tarieven.

Aanbeveling: Ja


10

Jan Pieter (Den Haag)

2018-04-18 19:53:19

Positief:
Goede service

Verbeterpunt:
Automaat auto's aanbieden

Aanbeveling: Ja


Bekijk alle beoordelingen