Mijndomeinauto.nl scoort na 327 beoordelingen een 9.3!

9.3 Wij zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan onze klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor onszelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie je te maken hebt. En wij kunnen leren van jouw feedback. Hieronder de 10 meest recente beoordelingen.

Recente beoordelingen (10)


10

Carmen (Heerhugowaard)

2017-03-20 21:14:12

Positief:
Mail- of telefonisch contact gaat snel en wordt keurig afgehandeld. Auto's omruilen gaat prima, zonder gedoe. Inmiddels rijd ik mijn derde gebruikte auto en nog steeds dik tevreden over alle punten. Vooral de mogelijkheid van occasions met kortere looptijd vind ik voor mijn persoonlijke situatie perfect.

Verbeterpunt:
Tot nu toe geen verbeterpunten, alles verloopt steeds prima.

Aanbeveling: Ja


5

HJJG

2017-02-18 09:36:08

Positief:
Hebben mij slecht behandeld ben niet blij dat ze mij dat aan gedaan hebben had gevraagt om dat in tien keer te betalen maar wat doen ze alles over hevelen naar incaso nu ben ik nog meer geld kwijt als ik dat geweten had dan had ik de auto kunnen blijven rijden tot mei daarom vind ik dat het oplichters zijn wand ik had gevraag om die duizend euro in 7 maanden te betalen dat was goed maar toen wist ik nog niet dat ik nog een bedrag van 1523.36 euro moest betalen en dat kon ik niet in 7 maanden wel in tien keer van 150 euro per maand en dat ging niet moest dat in 7 keer betalen en dat kon ik niet op brengen.

Verbeterpunt:
Ze moeten gewoon eerlijk blijven dan had ik ook geen probleem gehad . Nu zit ik in een heel groot probleem dank door de firma.

Aanbeveling: Nvt


10

Taxibedrijf L.V.F Siegers (Vlaardingen)

2017-01-13 01:43:59

Positief:
Nu al weer meer als 3 jaar klant en nog steeds met alle tevredenheid .. met vragen en/of problemen wordt je op een vriendelijke en vakkundige manier geholpen .. top hoor

Verbeterpunt:
Geen verbeterpunten

Aanbeveling: Ja


10

Helmi (Den Haag)

2017-01-10 15:07:19

Positief:
Heel goed en ook heel vriendelijk. Er wordt constructief gedacht en gereageerd en waar nodig ruggenspraak gepleegd. Als je dezelfde dame aan de lijn krijgt weet ze ook nog dat ze je eerder gesproken heeft! Waar vindt je dat nog, zeg nou zelf... Ik ben dus heel blij en tevreden. vr grt Helmi Muhs

Verbeterpunt:
Lekker doorgaan zo!

Aanbeveling: Ja


9

Elle (Oosterhout NB)

2017-01-04 19:30:41

Positief:
Bied persoonlijke oplossingen per klant en je word snel en goed geholpen. Dit jaar ga ik voor mijn derde lease auto

Aanbeveling: Ja


10

Frans Leushuis (Loosdrecht)

2016-12-28 20:46:49

Positief:
Servicegericht en wanneer nodig denkt mijn out of the box hierbij kijkt men naast het bedrijfsbelang ook naar het klantbelang Mijn bijzondere tevredenheid gaat uit naar de heer Ben van Leeuwen. Volgend jaar, 2017 ga ik voor mijn 4e auto op rij

Verbeterpunt:
Opties om ook uit extra luxe uitvoering te kunnen kiezen. Het verschil in aanschafprijs tussen het geboden model en de iets luxere is bij de dealer zo goed als te verwaarlozen

Aanbeveling: Ja


10

Sergiu (Amsterdam)

2016-11-26 18:29:29

Positief:
Ik ben heel tevreden met mijndomainauto! De behandeling van mijn zaak was heel vriendelijk, efficiënt en snel! Top Service net als de auto! Jammer dat er zijn geen meer bedrijven in NL als jullie…………. ;-( Het is goed te weten dat ik ben in goede en betrouwbare handen. Veel Dank! SF - Amsterdam

Aanbeveling: Ja


10

Array

2016-10-18 19:06:39

Positief:
Besteld een Peugeot 2008 tot op heden een uitest prettige communicatie met 1 en de zelfde medewerkster Leila.

Aanbeveling: Ja


10

Caroline (Huizen)

2016-10-07 19:09:23

Positief:
Top team

Aanbeveling: Ja


10

Avelon (Almere)

2016-09-19 22:21:59

Positief:
Erg vriendelijk en denken met je mee. Er wordt ook snel gereageerd op mails

Verbeterpunt:
De man die opnam omdat de andere lijnen bezet waren deed erg wazig en gaf het gevoel dat hij er zelf erg weinig van begreep van wat hij aan het doen was.

Aanbeveling: Ja


Bekijk alle beoordelingen