EURid nieuwe sponsor van mijndomeinauto

Recent zijn 40 mijndomeinauto’s voorzien van bestickering van de nieuwe sponsor EURid. Met de reclame voor het .eu-domein op de auto’s wil EURid bedrijven bereiken die zich op de Europese markt richten. Voor deze bedrijven is een .eu domeinnaam namelijk een versterking van hun online aanwezigheid. Vastleggen van zo’n domeinnaam gaat eenvoudig via partner mijndomein.nl

.eu is goed voor business
Het .eu-domein behoort tot de grootste topniveaudomeinen ter wereld en verbindt 500 miljoen mensen in 31 EU-landen met één internetidentiteit. Sinds de openstelling van het domein in 2005 zijn er meer dan 3,5 miljoen .eu-domeinnamen geregistreerd. Veel bedrijven en merken, zoals Fairtrade International, Foot Locker, Louis Vuitton, MAN Group, Microsoft Corporation, Orangina en Toyota, gebruiken een .eu-website om hun zakelijke ambities te tonen en een duidelijke Europese identiteit uit te stralen.

Wie is EURid?
EURid is het register dat het .eu-topniveaudomein en de landcode beheert. Een topniveaudomein is het deel van een websiteadres of e-mailadres dat achter de punt komt. Deze non-profitorganisatie is aangesteld door de Europese Commissie. EURid werkt samen met meer dan 750 partners wereldwijd die gespecialiseerd zijn in de registratie van .eu-domeinnamen voor hun klanten. EURid biedt ondersteuning in de 24 officiële Europese talen.

Aandacht voor het milieu
EURid beheert .eu al jaren volgens duurzame methodes. De registratie door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS) van de EU geeft aan dat EURid begaan is met het milieu. Ook mijndomeinauto is begaan met het milieu. De CO2 uitstoot van alle privé leaseauto's wordt namelijk gecompenseerd door mijndomeingroen.nl. Dat doen we niet door te handelen in CO2 maar door de uitstoot echt tegen te gaan.

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.