Iedereen een tankpas! Met wie ga jij samen gratis tanken?

Ben je tevreden over jouw mijndomeinauto en onze service? Beveel de mijndomeinauto´s dan aan bij jouw vrienden, kennissen, collega´s en/of familieleden en profiteer samen van onze feestdagen actie!

Twee prepaid tankpassen
Iedere nieuwe klant die door een bestaande klant enthousiast is gemaakt, is voor ons een beloning waard. Jullie ontvangen dan namelijk allebei een prepaid tankpas ter waarde van €100,-. Wie kan dit voordeeltje niet gebruiken met de feestdagen voor de deur?

Feestdagen actie
Elke definitieve bestelling uit ons gehele assortiment, die jouw bekende bij mijndomeinauto doet, leidt tot de beloning. Deelname aan deze actie is onbeperkt. Hoe meer nieuwe klanten je aanbrengt, hoe vaker je gratis kan tanken!

Hoe werkt het?
Ken je iemand die ook voor een vast aantrekkelijk tarief onbezorgd in een gloednieuwe auto wil rijden? Is hij of zij enthousiast en leidt dit tot een bestelling via onze website? Laat de nieuwe klant dan na de bestelling jouw naam en adres aan ons doorgeven via auto@mijndomein.nl. Deze actie geldt voor alle bestellingen van 19 november 2013 tot en met 31 december 2013 via onze website.

Informeer je netwerk
Ben je lid van Facebook? Like onze pagina en deel ons bericht met jouw netwerk.

Hoe ontvangen jullie de beloning?
De nieuwe klant ontvangt de brandstofpas bij het afleveren van de auto. Die van jou wordt dan per post naar je toegestuurd.

Heb je vragen?
Dan kun je ons natuurlijk altijd bellen via (070) 360 68 14 of stuur een bericht naar auto@mijndomein.nl.

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.