Mijndomeinauto scoort een hoge klanttevredenheid!

Bij mijndomeinauto weten we wat er leeft onder onze berijders. Inmiddels is het contract bij veel van onze klanten van het eerste uur verlopen en hebben velen van jullie alweer een nieuwe leaseauto bij ons besteld. Dat is voor ons het mooiste compliment!

Via Kien, een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in kwantitatief onderzoek, hebben we onlangs gevraagd hoe jullie over onze dienstverlening denken. De massale en oprechte reacties stroomden binnen. De uitkomsten waren zeer positief. Meer dan maarliefst 90% van onze berijders is tevreden of zelfs zeer tevreden. Ongeveer de helft van hen beveelt ons aan bij familie, vrienden of kennissen.

Wat waarderen jullie het meest? Uiteraard onze scherpe tarieven, maar ook onze heldere afspraken, vlotte afhandeling en service. Ook de vaste kosten per maand en het zorgeloze karakter van het rijden in onze auto's spreekt aan. Valt er dan niets te klagen? Uiteraard wel. De sticker op de achterruit bleek niet altijd voldoende zicht naar achteren te bieden. Bij de laatste leveringen is inmiddels verbeterde bestickering aangebracht waardoor dit probleem gelukkig is opgelost.

Heb je vragen of opmerkingen over je auto of onze manier van werken? Neem dan gerust contact met ons op via auto@mijndomein.nl.

Mijndomeinauto: simpel, goed en goedkoop!

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.