Nieuw! Comfortabel op reis met de vakantieauto

In de praktische en compacte stadsauto’s van mijndomeinauto heb je in het dagelijks leven voldoende ruimte voor je boodschappen of sporttas. Maar misschien past jouw vakantiebagage niet in de achterbak van jouw private lease auto. Wij kunnen ons voorstellen dat je op vakantie net wat comfortabeler reist met een wat grotere auto en meer bagageruimte. Je huurt daarom vanaf nu als klant van mijndomeinauto zeer voordelig een vakantieauto bij Hertz!

Een grotere auto nodig?
De vakantieauto’s van Hertz zijn ruime hatchback modellen, stationwagens of een MPV met vijf zitplaatsen. De auto’s hebben volop bagageruimte en zijn standaard uitgerust met een radio en airco. Kijk op www.hertz.nl/vakantie voor de verschillende modellen, actuele tarieven en voorwaarden. Je haalt jouw vakantieauto op bij een Hertz vestiging in Nederland.

Interesse?
Als klant van mijndomeinauto krijg je 10% korting op de vakantieauto’s van Hertz. Dit kan oplopen tot bijna € 100,- voordeel! Stuur een e-mail (met jouw naam en kenteken) naar auto@mijndomein.nl en vraag naar jouw persoonlijke kortingscode. Je vakantieauto huur je vervolgens direct via Hertz.

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.