Peugeot 108 nu met ING Rentepunten te bestellen

 

Deze actie is inmidels afgelopen. Ben je benieuwd naar onze lopende acties? Kijk op onze aanbiedingen pagina en bestel de auto van jouw dromen.

 

Heb je 10.000 ING Rentepunten gespaard? Dan kun je in de ING Rentepuntenwinkel nu ook kiezen voor een kortingsbon voor het leasen van een Peugeot 108. Met deze bon ontvang je maar liefst € 3.800,- korting op het leasecontract van tweeënhalf jaar.

Hoe is deze korting opgebouwd?
Je krijgt 2,5 jaar lang € 120,- korting per maand op het leasetarief van de witte Peugeot 108. Je betaalt geen € 319,- maar € 199,- per maand! Daarnaast ontvang je 50% korting op de éénmalige kosten van € 399,-. Je betaalt dus éénmalig maar € 199,-.

 

Wat zit er op en aan deze stijlvolle, sportieve Peugeot 108?

- 5 deuren
- airco
- centrale deurvergrendeling
- radio/MP3-speler
- bluetooth carkit & audiostreaming
- airbags
- elektrische ramen voor
- LED dagrijverlichting
- ABS

Gunstige voorwaarden
In de leaseprijs van € 199,- per maand zit alles wat je mag verwachten van private lease en is dus inclusief verzekeringen, wegenbelasting, internationale pechhulp en BTW. De voorwaarden van mijndomeinauto zijn uniek. Hierdoor profiteer je onder andere van het feit dat jouw leasetarief gedurende de gehele looptijd van je contract gelijk blijft. Lees verder waarom je bij mijndomeinauto de beste deal voor private lease hebt.

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.