Private lease auto vandaag besteld? Morgen kun je al rijden!

Je hebt je nieuwe private lease auto vandaag besteld en wilt het liefst morgen meteen kunnen rijden. Gemiddeld genomen hebben wij een levertijd van 4 – 6 weken. Dit komt omdat wij meerdere auto’s tegelijk aan onze particuliere klanten afleveren. Maar door onze samenwerking met Hertz kunnen wij jou heel snel een auto bieden!

Hoe werkt het?
Je huurt bij Hertz voor minimaal 10 dagen een voorloopauto in de categorie A. Dit is een handgeschakelde Ford Ka of vergelijkbaar model. Auto's met een automatische transmissie of uit een andere categorie vallen op dit moment nog niet onder het arrangement.

Wat kost het?
Voor de categorie A voorloopauto betaal je inclusief BTW:
Per maand € 420,-
Per week € 195,-
Per dag € 35,-

Wat is jouw voordeel?
Mijndomeinauto vergoedt € 100,- van de kosten van jouw voorloopauto. Je betaalt je voorloopauto met je creditcard via Hertz en wij verrekenen onze bijdrage met jouw eerste huurfactuur.

Interesse?
Zodra wij jouw eenmalige betaling hebben ontvangen, stuur je een e-mail naar auto@mijndomein.nl. Je ontvangt van ons de voorwaarden en de informatie hoe je je reservering kan maken bij Hertz. En dan direct op pad!

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.