September prima maand!

De malaise in de autobranche is groot. Omzetdalingen van tientallen procenten zijn aan de orde van de dag. Introducties van nieuwe modellen falen en importeurs moeten al hun creativiteit aanspreken om auto's de weg op te krijgen.

En bij mijndomeinauto?
Mijndomeinauto scoort in september maarliefst meer dan 140 bestellingen! Blijkbaar scoort ons concept van gesponsorde auto's tegen transparante en vaste lage tarieven goed. Ook in een tijd waarin iedereen de hand op de knip houdt.

Slim autorijden
Of misschien wel juist in een tijd waarin iedereen de hand op de knip houdt... Het zijn onzekere tijden en veel mensen hebben geen ruimte in hun budget voor onvoorziene uitgaven. Privé lease heeft het grote voordeel dat je geen fors aanschafbedrag hoeft neer te tellen om in een nieuwe auto te rijden. Daarnaast kun je niet voor verrassingen komen te staan zoals bijvoorbeeld een onverwachte hoge rekening van de garage. Onze korte looptijd van het contract is in deze tijd ook zeker een plus. Slimme rekenaars kunnen via mijndomeinauto een nieuwe auto rijden en toch geld overhouden voor andere dingen!

Bestel snel
Wil je nog voor het einde van het jaar simpel, goed & goedkoop autorijden? Bestel dan deze maand nog. In december worden namelijk geen auto's meer uitgeleverd.

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.