Steun Stichting Pink Ribbon en lease de unieke Peugeot 107

Met de Peugeot 107 voorzien van reclame voor Stichting Pink Ribbon rijd jij voor een vast tarief per maand in een nieuwe auto en vraag je aandacht voor dit goede doel. Mijndomeinauto is een samenwerking aangegaan met Pink Ribbon en biedt deze auto voor een zeer gereduceerd tarief aan. De Peugeot 107 voor Pink Ribbon is een limited edition en lease je voor slechts € 239,- per maand all-in. Deze auto is verkrijgbaar in zwart, donkergrijs en wit. Van dit leasetarief doneert mijndomeinauto maandelijks € 8,- aan Pink Ribbon. Op jaarbasis komt dit neer op een bijdrage van minimaal € 5.000,- voor onderzoek naar borstkanker.

Hoe steun jij Pink Ribbon?
Steun je dit goede doel en wil jij in deze mooie private lease auto rijden? Met de opvallende bestickering vraag je met jouw auto aandacht voor onderzoek naar borstkanker. Je treedt als berijder van deze auto op als ambassadeur van Pink Ribbon. Mensen die deze auto’s zien, worden aangespoord een donatie te doen via SMS.

Wat doet Pink Ribbon?
Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels ruim 140 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Wat krijg je voor dit scherpe leasetarief?
Jouw nieuwe Peugeot 107 met Pink Ribbon bestickering is een luxe "Active" uitvoering met onder andere 5 deuren, centrale deurvergrendeling, airco, airbags, elektrische ramen, radio cd speler en LED dagrijverlichting. Het all inclusive leasetarief is inclusief: motorrijtuigenbelasting, verzekeringen, onderhoud, internationale pechhulp en BTW. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via (070) 360 68 14 of auto@mijndomein.nl

Interesse?
Maak jij je sterk voor onderzoek naar borstkanker? En wil je laten zien dat je Pink Ribbon steunt? Lease dan nu de Peugeot 107 met hippe Pink Ribbon bestickering!

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.