Testjevoeten.nl kiest voor mijndomeinauto

Podotherapie, veel mensen hebben er van gehoord, nog niet genoeg mensen weten waarvoor het een oplossing kan zijn. Daar wil testjevoeten.nl verandering in brengen. Heb je last van je voet, knie, heup of lage rugklachten? Ga dan eens kijken op testjevoeten.nl. Krijg je daar het advies om langs een podotherapeut te gaan? Het eerste consult is gratis! Om de website meer bekendheid te geven, koos testjevoeten.nl voor mijndomeinauto. Met eigen stickers natuurlijk.

De marketingactie
De mannen achter testjevoeten.nl: Erik van Beek en Mano de Kok zijn twee inspirerende heren, die graag de wereld van de podotherapie willen moderniseren. Geen marketingacties meer met voeten, rozenblaadjes e.d. maar een strakke frisse uitstraling wat een breed publiek aanspreekt, dat is wat ze willen. Oordeel zelf op de website: www.testjevoeten.nl. Erik van Beek: ‘testjevoeten.nl moet de drempel voor het bezoek van de podotherapeut verlagen, dus niet eerst meer langs de huisarts, maar meteen bij ons op bezoek. Samen met onze franchise Hallux kunnen wij al een zo goed als landelijke dekking garanderen. De komende maanden gaan wij echter naar nog meer innovatieve en ondernemende podotherapeuten op zoek, die gebruik willen maken van testjevoeten.nl.

De auto
Waarom dan een auto van mijndomeinauto? Erik van Beek: ‘Wij geloven in een combinatie van offline- en online-marketing. De podotherapeut is toch vertrouwd en werkt vaak in een bepaald gebied. Mensen zijn dan ook veel sneller geneigd om een afspraak te maken als ze niet alleen online testjevoeten.nl hebben gezien maar deze ook ergens “offline” voorbij hebben zien komen’. Erik vervolgt: ‘De reden voor een auto is heel simpel, op deze manier bieden wij de podotherapeut meteen mobiliteit, wat in de branche ook steeds belangrijker wordt. Geen dure krantenadvertenties, maar voordeel voor de ondernemer en zichtbaarheid van zijn vak. Wij zijn van mening dat iemand zich sneller de testjevoeten.nl website herinnert dan een willekeurige naam.

De onthulling
Vrijdag 31 mei was het grote moment. De onthulling van de eerste testjevoeten.nl auto in Dordrecht tijdens de landelijke franchisedag van Hallux. Na een presentatie van Stephan Peters van mijndomeinauto, een onthulling en champagne-douche voor de DS3 waren de reacties onverdeeld positief: ‘Wat een gave bak!’ en ‘Dit is de toekomst van de podotherapie!’
Dus last van Voet, knie, heup of lage rug? Maak een afspraak voor een eerste gratis consult via www.testjevoeten.nl. Let op: na dit eerste gratis en vrijblijvende consult vergoeden veel zorgverzekeraars een (groot) gedeelte van de kosten.

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.