Trendy Fiat 500 cabrio nu te bestellen

Wie valt er niet voor de Fiat 500? Het is de meest trendy kleine auto en vanaf nu ook te bestellen in een automaat of cabrio uitvoering! Je leaset de 500 privé al vanaf € 229,- per maand all in. Voor dit bedrag is jouw leaseauto voorzien van Pink Ribbon bestickering. Wil je liever een auto zonder stickers? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Extra voordeel op cabrio of automaat
Kies je in september of oktober voor de Fiat 500 cabrio of een automaat? Dan profiteer je van het actietarief. Je krijgt namelijk € 10,- korting en betaalt tijdelijk een meerprijs van € 30,- per maand. De cabrio en de automaat worden vanaf oktober geleverd.

Pink Ribbon bestickering
Steun jij dit goede doel? Dan vraag je met de bestickering op jouw auto aandacht voor onderzoek naar borstkanker. Mensen die jouw auto zien, worden aangespoord een donatie te doen via SMS. Van het leasetarief doneert mijndomeinauto maandelijks € 8,- aan Pink Ribbon. Op jaarbasis komt dit neer op een bijdrage van minimaal € 5.000,- voor onderzoek naar borstkanker.

Beste Deal Garantie
Bij mijndomeinauto ben je ervan verzekerd dat je de beste deal garantie hebt. Het goedkoopste en meest transparante auto lease contract met 100% prijsgarantie vind je bij ons.

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op via (070) 360 68 14 of auto@mijndomein.nl.

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.