Prijswinnaar Cabrio Nationale Carrièrebeurs bekend

Afgelopen maandag werd de 52-jarige meneer Van Starrenburg verrast met een bezoek van MijndomeinAuto. Tijdens de Nationale Carrièrebeurs in de Amsterdamse RAI lieten ruim 450 mensen hun naambadge scannen bij Stand 16 en maakten daarmee kans op een half jaar lang gratis rijden in een Peugeot 108 Cabrio. Uit deze kanshebbers werd Van Starrenburg geloot als winnaar. De prijs werd door de inwoner van Mijdrecht met veel blijdschap in ontvangst genomen.

MijndomeinAuto was dit jaar te vinden op de jaarlijkse Carrièrebeurs in Amsterdam; het grootste carrière-evenement van Nederland. De beurs is dé plek om kennis te maken met meerdere topwerkgevers en om deel te nemen aan diverse workshops. En zeker niet onbelangrijk: om je te laten informeren over een leaseauto van MijndomeinAuto. Bij Stand 16 lieten meer dan 450 bezoekers hun naambadge scannen om kans te maken op de Peugeot 108 Cabrio. 

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.