Nissan Leaf privé lease

Nissan privé lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je als particulier 2 jaar voor een vast bedrag per maand in een splinternieuwe Nissan Leaf rijdt! De volledig elektrische Nissan Leaf heeft een rijke uitrusting, is goed voor het milieu en fluisterstil tijdens het rijden.

Ford Fiesta private lease

 

De Nissan Leaf is onder andere voorzien van:

  • 5 deuren met centrale deurvergrendeling
  • Elektronisch geregelde airco
  • Elektrische ramen
  • Navigatie met bluetooth koppeling
  • 30 kWh accu

Bekijk de uitgebreide specificaties van de Nissan Leaf in de showroom.

Kosten Nissan Leaf privé lease

Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe Nissan en heb je 100% zekerheid over je autokosten. Geen zorgen over reparatie- en onderhoudskosten, de verzekeringspremie, APK-keuring of inruilwaarde. Normaliter betaal je alleen nog de brandstof, bij de Nissan Leaf is dat niet het geval. Tijdens de leaseperiode kan je gratis en onbeperkt gebruik maken van snelladen via de snellaadpunten van Fastned. Alleen de laadkosten via andere laadpalen en laden bij je thuis betaal je zelf.

Waarom privé lease bij MijndomeinAuto?

Nissan lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je kiest voor een vorm van huren van een privé lease auto. Jouw leasecontract heeft een looptijd van twee jaar en een verwacht aantal kilometers per jaar. MijndomeinAuto is de meest transparante privé lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Jouw private lease contract heeft maar 10 duidelijke afspraken. MijndomeinAuto behoudt het eigendom van de Nissan lease auto en jij rijdt heerlijk 2 jaar zorgeloos in een nieuwe auto.

Interesse in het leasen van de Nissan Leaf via MijndomeinAuto?

Bekijk onze showroom en kijk of de Nissan Leaf bij je past.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem