Opel privé lease

Opel privé lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je als particulier 2 jaar voor een vast bedrag per maand in een splinternieuwe Opel rijdt! Kies je voor de luxe Opel Corsa? Deze auto is luxe uitgerust en heeft een krachtige 90 pk motor. Kortom een auto met klasse! Ben je meer op zoek naar een kleine stadsauto? Dan kom je al snel bij de Opel Karl uit. Een compacte, zuinige auto die kwaliteit uitstraalt.

 

De Opel Karl is onder andere voorzien van:

  • 5 deuren
  • Airconditioning
  • Elektrische ramen
  • Elektrische buitenspiegels

Opel Corsa

De Opel Corsa is onder andere voorzien van:

  • 5 deuren met centrale deurvergrendeling
  • Airco en airbags
  • Elektrische ramen
  • Boordcomputer

Bekijk de uitgebreide specificaties van de modellen van Opel in de showroom.

Kosten Opel privé lease

Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe Opel en heb je 100% zekerheid over je autokosten. Geen zorgen over reparatie- en onderhoudskosten, de verzekeringspremie, APK-keuring of inruilwaarde. Alleen de brandstof en eventueel een eigen risico bij schade aan je Opel privé lease auto betaal je nog zelf.

Waarom privé lease bij MijndomeinAuto?

Opel lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je kiest voor een vorm van huren van een privé lease auto. Jouw leasecontract heeft een looptijd van twee jaar en een verwacht aantal kilometers per jaar. MijndomeinAuto is de meest transparante privé lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Jouw privé lease contract heeft maar 10 duidelijke afspraken. MijndomeinAuto behoudt het eigendom van de Opel lease auto en jij rijdt heerlijk 2 jaar zorgeloos in een nieuwe auto.

Interesse in de Opel Corsa leasen via MijndomeinAuto?

Bekijk onze showroom en vind de privé lease Opel die het beste bij jou past.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem