Peugeot privé lease

Peugeot privé lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je als particulier 2 jaar voor een vast bedrag per maand in een splinternieuwe Peugeot rijdt! Kies dan voor de Peugeot 2008 lease met zijn indrukwekkende prestaties, vijf volwaardige zitplaatsen en complete uitrusting. Of kies je liever voor de nieuwe Peugeot 208 met zijn strakke lijnen en ronde welvingen?

 

Peugeot 2008 private lease

De private lease Peugeot 2008 en Peugeot 208 zijn inclusief:

  • 5 deuren met centrale deurvergrendeling
  • Airco en airbags
  • Elektrische ramen
  • Zuinige benzine motor

Bekijk de uitgebreide specificaties van de modellen van Peugeot in de showroom.

Kosten Peugeot 2008 en Peugeot 208 privé lease

Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe Peugeot en heb je 100% zekerheid over je autokosten. Geen zorgen over reparatie- en onderhoudskosten, de verzekeringspremie, APK-keuring of inruilwaarde. Alleen de brandstof en eventueel een eigen risico bij schade aan je Peugeot privé lease auto betaal je nog zelf.

Waarom privé lease bij MijndomeinAuto?

Peugeot lease bij MijndomeinAuto houdt in dat je kiest voor een vorm van huren van een privé lease auto. Jouw leasecontract heeft een looptijd van twee jaar en een verwacht aantal kilometers per jaar. MijndomeinAuto is de meest transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Jouw privé lease contract heeft maar 10 duidelijke afspraken. MijndomeinAuto behoudt het eigendom van de Peugeot lease auto en jij rijdt heerlijk 2 jaar zorgeloos in een nieuwe auto.

Interesse in de Peugeot 2008 of Peugeot 208 leasen via MijndomeinAuto?

Bekijk onze showroom en vind de privé lease Peugeot die het beste bij jou past.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem