Peugeot privé lease

Zoek je een private lease contract? Kijk eens naar welke auto je graag voor een langere tijd zou willen rijden. Heeft Peugeot jouw voorkeur, dan kan je bij Mijndomein terecht voor Peugeot private lease. Bekijk hieronder ons aanbod.

Peugeot 108

De kleinste telg uit de Peugeot familie is de compacte Peugeot 108. Het is een veelzijdige en zuinige auto. Met zijn simpele maar zeer efficiënte 1.0 driecilinder benzinemotor heeft de Peugeot 108 meer dan genoeg vermogen (68pk) om door het dagelijkse verkeer te navigeren. Het verbruik is daarbij ook om over naar huis te schrijven. Gemiddeld verbruikt de 108 1 liter benzine op de 26 kilometer (fabrieksopgave). De Peugeot 108 is daarnaast van alle gemakken voorzien. Lease je de Peugeot 108 met private lease bij Mijndomein, dan krijg je standaard:

  • Airconditioning
  • Radio met USB, AUX en Bluetooth
  • LED dagrijverlichting
  • In hoogte verstelbare bestuurderstoel
  • 5 deuren

Benieuwd naar de volledige uitrusting? Bekijk de volledige specificatielijst.

Peugeot private lease bij Mijndomein

Wil je rijden in een nieuwe Peugeot zonder gedoe? Voor een vast bedrag per maand, regelen wij alles en kun jij lekker in je Peugeot rijden. Je hoeft alleen nog te tanken of op te laden. Dat is rijden zonder zorgen met private lease van Mijndomein.

Past de Peugeot het beste bij jou? Bestel hem dan snel en eenvoudig. Voor vragen kun je op werkdagen bij ons terecht. Of laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

 

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem