Auto verkopen

Wil je een lease auto bestellen bij MijndomeinAuto, maar je wilt niet met twee auto’s opgezadeld zitten? Of zelfs dat je je auto al verkocht hebt maar je nieuwe lease auto nog niet afgeleverd is? Via MijndomeinAuto is het nu mogelijk om je eigen auto te verkopen zonder dat je er omkijken naar hebt. In samenwerking met 247auto.nl hebben wij het mogelijk gemaakt om je oude auto online veilig en gemakkelijk te verkopen.


Waarom je auto verkopen via MijndomeinAuto en 247auto.nl?

Door je auto te verkopen via MijndomeinAuto en 247auto.nl hoef je je geen zorgen te maken over de verkoop van je eigen auto. Het aanbieden en verkopen van je auto gaat veilig en snel via het online portal. Zij gaan op zoek naar een koper voor jouw auto. Hierdoor hou je meer tijd over om van je nieuwe lease auto te genieten.


Hoe werkt het?

Je kunt je auto gratis en vrijblijvend aanmelden. Om dit te doen zijn er een aantal gegevens van je auto nodig om zo een goed beeld te krijgen van de auto die je wilt verkopen. Bij het aanmelden van je auto kan je ook foto’s toevoegen om een nog beter beeld te geven van je auto. Vervolgens hoef je zelf niets meer te doen, 247auto.nl gaat voor jou op zoek naar een koper en onderhandeld voor jou de beste prijs. Uiteindelijk bepaal je zelf of je je auto wilt verkopen voor de geboden prijs. Je bent dus niet verplicht om je auto te verkopen.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem