Hoe werkt het bestellen van een private lease auto bij mijndomeinauto?

Voor een vast bedrag per maand lease je als particulier 2 jaar een nieuwe auto. Je bent zeker van je maandelijkse leasetarief met onze 100% prijsgarantie. Mijndomeinauto is de meest transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland.

Wat is jouw ideale private lease auto?
Je vindt bij al onze modellen een uitgebreide beschrijving van de auto. Daarnaast lees je wat de kosten, opties en levertijd zijn. Wil je foto’s bekijken of klantervaringen lezen? Bekijk jouw favoriete modellen en maak je keuze!

Heb je de private lease auto gevonden die het beste bij je past?
Volg dan de 4 stappen van het besteltraject. Houd hiervoor je bankrekeningnummer en het geldige Nederlandse rijbewijs van de bestuurder bij de hand.

1. Je auto samenstellen
Bij alle auto’s krijg je in ieder geval de volgende 3 vragen te zien:
- Hoeveel kilometers verwacht je te gaan rijden?
- Welke kleur kies je?
- Wil je een auto met of zonder stickers van de sponsor?

Bij enkele auto’s heb je ook de keuze tussen een handgeschakelde variant of een automaat.
Heb je de vragen beantwoord? Dan zie je aan de rechterkant direct jouw offerte. In deze offerte zitten alle kosten inbegrepen, dus ook de motorrijtuigenbelasting en BTW!

2.  Je gegevens
Wij hechten bijzonder veel waarde aan de privacy van onze klanten en hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Jouw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om de door jouw aangevraagde auto goed te kunnen faciliteren. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons privacybeleid.

3. Je akkoord
In het besteloverzicht controleer je of alle gegevens juist zijn. Hier geef je tevens akkoord voor onze interne krediet- en autoverzekeringscheck. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, voeren wij intern een aantal toetsingen uit. Deze hebben betrekking op jouw kredietwaardigheid en jouw historie bij autoverzekeringen. Er is geen sprake van een financiering, dus een BKR-registratie is niet nodig.

4. Besteld!
Na je bestelling wordt jouw private lease contract per e-mail naar je verstuurd. Vervolgens vragen wij je om een eenmalige betaling van € 399,-. Via iDeal kun je de eenmalige kosten veilig via je eigen bank naar ons overmaken. Komt deze betaling nu niet uit? Je ontvangt over een paar dagen via de e-mail een reminder en dan kun je het bedrag alsnog overmaken. Wij plannen de aflevering van jouw auto in, nadat wij de betaling van de eenmalige kosten hebben ontvangen.

Hopelijk begroeten wij jou binnenkort bij één van onze afleveringen!