Voordelen privé lease

Met privé lease is het mogelijk om zonder investering als particulier van de voordelen van een nieuwe auto te profiteren. Een ideale oplossing als je nu betrouwbaar vervoer nodig hebt en je een andere bestemming voor je (spaar)geld hebt.

Voordelen privé lease bij MijndomeinAuto

Wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van leasen bij MijndomeinAuto?

Je betaald per maand een vast bedrag voor de auto. Je weet van de voren altijd waar je aan toe bent. Tijdens de leaseperiode bouw je tevens schadevrije jaren op over de periode waarin je met een MijndomeinAuto lease auto rijdt. Ook in het geval van pech in het buitenland weet je precies waar je aan toe bent. Bij alle auto's is internationale pechhulp inbegrepen.

Een groot voordeel wat MijndomeinAuto biedt is dat wij geen BKR controle en registratie doen. Wil je dus op korte termijn een huis kopen, dan heeft de privé lease auto van MijndomeinAuto geen gevolgen voor je hypotheek aanvraag. 

Bij ons is het tevens toegestaan om je auto uit te lenen aan bijvoorbeeld je ouders, broers en zussen en vrienden. Deze personen kunnen voor een korte periode zonder problemen in de auto rijden. 

 

Vast bedrag per maand

Met privé lease van MijndomeinAuto kom je nooit voor verrassingen te staan. Je betaalt maandelijks één vast bedrag. Dit is inclusief:

  • Reparatie, onderhoud en banden via de merkdealer
  • WA-verzekering en dekking cascoschade (all-risk) 
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Ruitreparatie via Carglass
  • Pechhulp in binnen- en buitenland
  • Vervangend vervoer bij schade in Nederland
  • Afschrijving en rente
  • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
  • BTW

Kortom: 100% zekerheid over de kosten van je private lease auto. Alleen de brandstof en een eventueel eigen risico bij niet verhaalbare schade aan je private lease auto betaal je zelf.

Liever geen reclame bestickering op je private lease auto?

De lage maandprijs is mogelijk door de prive lease auto´s te voorzien van reclame op de zijkanten en achterkant. De sponsorruimte op de private lease auto´s is verhuurd aan een derde partij. Wil je liever zonder bestickering rijden? De private lease auto´s zijn natuurlijk ook zonder reclame verkrijgbaar. Je betaalt per maand dan iets meer. De keuze is aan jou!

Beste Deal Garantie

MijndomeinAuto doet er alles aan om autorijden zo goedkoop en milieuvriendelijk mogelijk te maken. Wij vergelijken onze prijzen met die van andere aanbieders en durven te stellen dat wij de Beste Deal Garantie en het meest transparante leasecontract hebben.

Lees meer over onze Beste Deal Garantie.

Ben je overtuigd van de voordelen van private lease?

Bezoek onze showroom en kies de private lease auto die het beste bij jou past.