De voordelen van private lease

Private lease bestaat in Nederland nog niet zo lang, maar heeft de laatste jaren een bijna explosieve groei meegemaakt. Geen wonder dat jij erover denkt om een auto te leasen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen? 

Door een auto te leasen kun je genieten van de voordelen en betrouwbaarheid van een nieuwe auto zonder de grote investering of financiering van een koopauto. Private lease is daardoor de ideale oplossing wanneer je bijvoorbeeld een andere bestemming hebt voor je spaargeld.

Rijden zonder zorgen
Private lease is er om jou te ontzorgen. Doordat wij alle kopzorgen over schade, onderhoud, pechhulp en verzekering van jou overnemen, hoef jij je als bestuurder van de auto alleen druk te maken over het besturen en genieten van de auto. Je hoeft alleen nog zelf te tanken of op te laden.
Je weet per maand precies waar je aan toe bent en komt nooit voor verrassingen te staan. De gehele leaseperiode blijft je maandbedrag hetzelfde en kan alleen door jou zelf aangepast worden door bijvoorbeeld een extra kilometerpakket toe te voegen. Je leasebedrag is inclusief:

  • Reparatie, onderhoud en banden via de merkdealer
  • All-risk verzekering inclusief schadeverzekering inzittenden
  • Ruitreparatie via Carglass
  • Pechhulp in binnen- en buitenland
  • Vervangend vervoer bij schade in Nederland
  • Afschrijving en rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • BTW


Kortom: 100% zekerheid over de kosten van je prive lease auto. Alleen de brandstof en een mogelijk eigen risico (€300,-) bij onverhaalbare schade aan je prive lease auto betaal je zelf.

Helder en transparant contract
Om het prive leasen van een auto zo simpel, transparant en helder mogelijk te maken hebben wij 10 logische afspraken opgesteld en in ons contract opgenomen. Door de 10 logische afspraken is het voor ons mogelijk om een contract met jou af te sluiten waar geen kleine lettertjes te vinden zijn. Ben je benieuwd naar de afspraken? Klik hier om de 10 logische afspraken en ons contract te bekijken.

Wij regelen reparatie en onderhoud
De grote beurt, kleine beurt, banden en alles wat er komt kijken bij het gebruik van een auto, regelen wij. Je kunt terecht bij de merkdealer en krijgt vervangend vervoer als je schade hebt in Nederland. Voor de reparatie van je autoruit, ga je naar Carglass als je bij Mijndomein een auto least.

Geen gedoe bij pech

Ondanks dat je van Mijndomein een volledig nieuwe auto krijgt, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je met pech stil komt te staan. In dat geval kan je simpelweg contact opnemen met de internationale pechhulp dienst. Zij helpen je in binnen- en buitenland zo snel mogelijk weer op weg.

 

Prijzen zijn all-in, dus ook de verzekering en andere kosten

Wij zorgen voor de all-risk verzekering op de auto. Doordat wij de verzekering collectief inkopen, kunnen wij de prijzen laag houden tegen goede voorwaarden. Standaard is een Schadeverzekering inzittenden inbegrepen. Daarnaast is bij ons toegestaan om je auto uit te lenen aan bijvoorbeeld je ouders, broers, zussen en vrienden. Zij kunnen zonder problemen voor een korte periode in de auto rijden.

Private lease bij Mijndomein is ook inclusief andere kosten voor je auto, zoals afschrijving, rente, motorrijtuigenbelasting en BTW.

 

Private lease met korting door autodelen of bestickering

Op bijna al onze auto’s kun je ervoor kiezen om met bestickering van een sponsor te rijden. Een derde partij huurt de sponsorruimte op de auto. Hierdoor wordt een deel van je maandbedrag gesponsord en rijd jij goedkoper. Je kunt ook rijden met korting door te kiezen voor auto delen. Dan gebruik je de auto alleen als je hem nodig hebt.

 

Ben je overtuigd van de voordelen van private lease?

Neem een kijkje in onze online showroom en kies de private lease auto die het best bij jou past.