Renault privé lease

In een private lease contract krijg je een auto voor een bepaalde periode. Het is daarom wel zo fijn dat je een auto kiest die het best bij je past! Is Renault private lease iets voor jou? Bekijk hieronder ons aanbod.

 

Renault Captur

De Renault Captur is een veelzijdige auto met een stoer en robuust uiterlijk. Het flexibele interieur zorgt ervoor dat de Renault Captur in vrijwel iedere situatie in te zetten is. De achterbank is verstelbaar, de achterbak is op verschillende manieren in te delen en de bekleding van de stoelen kan simpel verwijderd en gewassen worden. Aan luxe heeft de Renault Captur ook geen gebrek. Zo is de Captur standaard voorzien van onder andere:

  • Automatische airconditioning
  • Renault R-Link met navigatie, bluetooth, USB en AUX aansluiting
  • Parkeersensoren met achteruitrijcamera
  • 17" lichtmetalen wielen

De volledige uitrusting van de Renault Captur kan je hier bekijken.

 

Renault Zoe

Als je op zoek bent naar een elektrische auto, ben je aan het goede adres! De Renault Zoe is een volledig elektrische auto met een actieradius van 400km (NEDC testmethode) op een volle accu! De "ouderwetse" argumenten dat je niet ver kunt komen en nergens op kunt laden zijn eigenlijk niet meer van toepassing. Laadpunten zijn overal beschikbaar en de actieradius van 400km, dankzij de geavanceerde 41kWh accu, zorgt ervoor dat je makkelijk een dag door komt zonder tussentijds te hoeven laden. Ook aan luxe hoef je niets in te leveren. De Renault Zoe is bij MijndomeinAuto standaard voorzien van onder andere:

  • Automatische airconditioning (op afstand bedienbaar)
  • Renault R-Link 2 met navigatie en bluetooth
  • Cruise control
  • Elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels

De volledige uitrusting van de Renault Zoe kan je hier nalezen.

Renault private lease bij Mijndomein

Kies je voor een van de Renaults die Mijndomein aanbiedt, dan kies je voor rijden zonder zorgen. Voor een vast bedrag per maand, regelen wij je belastingen, verzekeringen, onderhoud en meer. Jij hoeft alleen nog maar te laden of te tanken. Geen gedoe, lekker makkelijk.

Kies de Renault die het beste bij je past en bestel hem snel en gemakkelijk. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Zeker tijdens kantooruren en anders bellen we je terug. Naar ons aanbod

 

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem