Een lease auto met korting: zo werkt dat

Met private lease heb je geen gedoe en rijd je vaak een splinternieuwe auto zonder zorgen. Heerlijk, maar het wordt nog beter: bij Mijndomein kun je een auto leasen met korting. Dat doen we door sponsorruimte op de auto of je kunt kiezen voor auto delen.

 

Besticker je auto en rijd met korting

Rijden met een auto met Mijndomein-logo’s is een wisselwerking die voor ons allebei goed is. Jij krijgt een lease auto met korting en wij krijgen meer naamsbekendheid. Want als jij door het land crosst, zien heel wat mensen je rijden. Bestickering kan met alle private lease auto’s en je kunt kiezen waar de stickers geplaatst worden en welke kleur ze hebben.

 

Korting op private lease met auto delen

Wist je dat de gemiddelde auto in Nederland per dag maar liefst 23 uur stil staat? Dat is best zonde als je erover nadenkt. Wij denken dat je die 23 uur anders kunt invullen door je private lease auto te delen. Daarmee kun je een deel van je maandtarief terugverdienen en krijg je dus korting.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem