Jij en jouw prive lease auto

Als het goed is, heb je geen omkijken naar jouw nieuwe private lease auto. Je rijdt onbeperkt en zorgeloos en betaalt naast je vaste maandbedrag alleen nog je benzine. Na 2 jaar lever je je auto weer in. Als je opnieuw een privé lease contract bij ons afsluit, profiteer je wederom van onze aantrekkelijke voorwaarden. 

Verdien een tankpas van €100,-
Ben je tevreden over jouw mijndomeinauto en onze service? Beveel de mijndomeinauto´s dan aan bij jouw vrienden, kennissen, collega´s en/of familieleden. Iedere nieuwe klant die door een bestaande klant enthousiast is gemaakt, is voor ons een beloning waard. Jij ontvangt een prepaid tankpas ter waarde van €100,-.  Laat de nieuwe klant na de bestelling jouw naam en adres aan ons doorgeven via auto@mijndomein.nl en jij ontvangt de pas!

Verwacht aantal kilometers
Je rijdt met onze private lease auto’s zoveel kilometers als jij wilt. Er is absoluut geen sprake van een maximum. Om achteraf niet voor verrassingen te komen, vragen we je te kiezen voor een contract met een verwacht aantal te rijden kilometers. Hier stemmen wij dan jouw maandelijkse leasebedrag op af. Iedereen betaalt voor minimaal 12.000 kilometers per jaar. Over alles wat je meer rijdt, betaal je € 0,08 per kilometer. Verwacht je 16.000 of 20.000 kilometers te rijden maar wordt het minder? Geen probleem. Tot 12.000 kilometer betalen wij de niet gereden kilometers terug. Je ontvangt dan € 0,08 per kilometer.

Berijdersinstructies
Voor al onze merken private lease auto’s hebben we richtlijnen die betrekking hebben op reparatie, onderhoud, pech onderweg, diefstal en schade aan de leaseauto. Lees in de instructie wat je in deze gevallen moet doen.

Opdrachtbonnen
Moet jouw Peugeot, Renault, Citroen of Nissan voor reparatie of onderhoud naar de dealer? Vul dan onderstaande opdrachtbon volledig in en overhandig deze aan de dealer. Rijd je in een Fiat, Ford of Opel? Dan is het invullen van een opdrachtbon niet nodig. De auto's van deze merken zijn aangemeld bij het zogenaamde ROB systeem. Hierdoor verloopt het vragen van toestemming voor onderhoud volledig digitaal.

Heb je een internationaal schadeformulier nodig?

Download hier jouw Europees Schadeformulier
Download hier jouw Europees Schadeformulier (Digitaal)

Meer weten?

Over schade en onderhoud aan jouw private lease auto
Over de verzekeringen van jouw leaseauto