Hoe verloopt de incassoprocedure voor mijndomeinauto?

De incasso van de eerste huurtermijn vindt niet plaats op de 1e werkdag van de maand maar circa 10 dagen voorafgaand aan de afleverdatum van de auto. Hierin zijn de huurkosten van de eerste gebroken maand opgenomen plus de huurkosten van de tweede daaropvolgende maand.

De huurtermijn van een volledige maand wordt vooraf geïncasseerd. 

Houd er rekening mee dat er voldoende saldo op de rekening staat. Indien wij niet automatisch kunnen incasseren of een bedrag wordt gestorneerd, ontvang je een bevestiging per e-mail met het verzoek om binnen 4 dagen alsnog te betalen. Maak alsjeblieft gebruik van deze herinnering en betaal via de Ideal link en niet via een eigen overboeking. Blijft je betaling vervolgens alsnog uit dan wordt de vordering overgedragen aan ons incassobureau. In dat geval worden incassokosten en achterstandsrente in rekening gebracht. Eventueel kan invordering van de auto plaatsvinden en wordt het huurcontract beëindigd.
 

Naar het FAQ overzicht

 

Administratieve vragen

Ben je geholpen met dit antwoord?

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.