Mag ik zelf stickers op de auto aanbrengen of de stickers verwijderen?

De sponsorruimte op de auto is verhuurd aan een derde partij. Het is de huurder nadrukkelijk niet toegestaan om zelf stickers op de auto te plakken of de oorspronkelijke bestickering geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Bij constatering van afwijkende bestickering wordt de bestickering door een professioneel beletteringsbedrijf hersteld. Alle kosten hiervan (o.a. de kosten voor transport, ont- en bestickering, lakherstel, en administratiekosten) worden op de huurder verhaald. Bovendien wordt voor elke maand dat er met incomplete of afwijkende bestickering is gereden een bedrag van € 100,- in rekening gebracht, ter compensatie van verminderde sponsorwaarde. Deze boete geldt vanaf het moment dat mijndomeinauto de auto het laatst heeft gezien (bijvoorbeeld bij aflevering of een tussentijdse schouwing) tot aan het moment dat de bestickering hersteld is.

Naar het FAQ overzicht

 

Reclame

Ben je geholpen met dit antwoord?

Een beter milieu

Alle private lease mijndomeinauto´s dragen bij aan een beter milieu met het energielabel A. De CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd door mijndomein.

Lees ook over onze samenwerking met FairClimateFund.