Renault Zoe Life Z.E. 40

De Renault Zoe is een compacte, hypermoderne auto voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch rijden. Zo heeft Renault de Zoe voorzien van een geavanceerde 41kWh batterij. De Z.E. 40 batterij geeft de Zoe een bereik van maar liefst 400 kilometer (NEDC testmethode) op een volledig opgeladen batterij. Om bij een elektrische auto het meeste uit de batterij te halen is het belangrijk om een auto te ontwerpen die zo “glad” mogelijk is. Bij Renault zijn ze daar zeker in geslaagd met de Renault Zoe. Door de vloeiende, ronde lijnen is de luchtweerstand geminimaliseerd en heeft de Zoe een gestroomlijnd uiterlijk gekregen.

Wat kost de Renault Zoe?

Kort maar krachtig: €399,- excl. BTW per maand* met sponsoring van Mijndomein. Wil je je eigen bestickering op de auto? Lees meer over eigen bestickering op je auto.

Wat zit er allemaal inbegrepen bij deze prijs?

  • Afschrijving
  • Motorrijtuigenbelasting
  • All-risk verzekering incl. Schade Verzekering Inzittenden
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Prechhulp in binnen en buitenland
  • 5 dagen gratis vervangend vervoer bij schade

Het contract

Hoe ziet het contract voor de Renault Zoe eruit? Slechts 3 pagina's, geen kleine lettertjes en duidelijkheid over de maandelijkse kosten van je auto. De voorwaarden kan je makkelijk nalezen in ons voorbeeldcontract.

  • 48 maanden looptijd
  • Standaard 12.000 kilometer per jaar (1.000 kilometer per maand)
  • Meerprijs per kilometer buiten je pakket: €0,08
  • Eigen risico bij onverhaalbare schade: €300,-

Het kan natuurlijk zijn dat je met de standaard 12.000 kilometer per jaar niet helemaal uitkomt. Je kunt er voor kiezen om je kilometer pakket te verhogen naar de standaard pakketten 16.000 of 20.000 kilometer per jaar. Rij je meer dan 20.000 kilometer per jaar? Laat het ons weten en we maken een kilometerpakket specifiek voor jou.

Bijtelling

Wanneer je zakelijk een auto gaat rijden is het natuurlijk fijn om een zo laag mogelijke bijtelling te hebben. Daar is de Renault Zoe perfect voor met slechts 4% bijtelling. 

Wil je helemaal geen bijtelling? Wanneer je minder als 500 kilometer per jaar je auto privé gebruikt heb je geen bijtelling. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo dien je een sluitende kilometeradministratie bij te houden. Op de website van de belastingdienst lees je hier meer over.

Technologie

Dat de Renault Zoe een moderne elektrische auto is, is terug te zien aan de techniek in de auto. Via de My Z.E. Inter@ctive app is het mogelijk om het laden van je auto op afstand te starten, stoppen of in te plannen. Wil je in de winter in een warme auto stappen of in de zomer in een koele auto? Via de de My Inter@ctive app is het mogelijk om vooraf alvast de verwarming of airconditioning in te schakelen zodat de auto op een comfortabele temperatuur is op het moment dat je instapt.

Laden

Het laden van de Zoe gaat met maximaal 22kWh. Daarmee is het mogelijk om in ongeveer anderhalf uur tijd de batterij van 0% naar 80% op te laden. Thuis je auto opladen met 22kW is ook mogelijk. Wanneer je de Renault Zoe besteld krijg je bij de auto een Z.E. goedgekeurd thuislaadstation t.w.v. €1499,-!**

Interesse?

Heb je interesse om de Renault Zoe Life Z.E.40 zakelijk te gaan rijden? Je kunt op onze productpagina meer lezen en bekijken over de volledig elektrische Renault Zoe. Ben je al overtuigd? Je kunt de Renault Zoe hier gelijk bestellen.*

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Renault Zoe? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.* De prijzen op onze productpagina zijn inclusief BTW. Wanneer je de auto zakelijk gaat rijden zullen de prijzen exclusief BTW gehanteerd worden.

** Thuis je auto opladen met 22kW is mogelijk wanneer de vereiste elektrische infrastructuur aanwezig is of aangelegd wordt. Eventuele aanpassingen aan de infrastructuur zijn niet inbegrepen in het aanbod en zijn voor eigen rekening.

Zeer klantvriendelijk,duidelijk en zeer snel met problemen oplossen.Ik heb zeer goede ervaringen met het team van mijn domein en beveel ze dan ook van harte aan!!

Dorothea

Eerlijke prijs tegen een goede service. Als je er aan begint, weet je waar je aan begint.

Anoniem